top of page
Tryck play!
A1C74AEF-28C8-446C-80CC-142792589EEE.PNG

&

Två träd
som vill fortsätta växa
mot himmelen tillsammans


Inbjuder Er till Vigsel
Lördagen den 6 augusti 2022
kl. 12.00 i Vika kyrka, Falun


Därefter bröllopsfest
med middag i vår trädgård

  Fri klädsel        OSA  1 juli

Helena Timeus 
Daniel Grönberg

Två träd

Jag vet att vore du ett träd min vän
jag vet då vore du en björk
och vita stammen skulle lysa då
mot tysta skogen tät och mörk
din krona full av ljus och fågelsång
med grenar dansande
i sommarns varma vind
jag skulle stå där då,
inunder lövens brus
och lägga mot din stam min kind

Jag vet vore du ett träd min vän
Jag ser det som en tankelek
om du fick växa riktigt nära mig stark och trofast som en ek
och när jag sträckt min rot mot din i hemlighet fast vi var skilda åt
till både färg och form
Kunde du skugga mig om solen brände het

och skydda dig mot varje storm
vi kunde växa upp mot himmelen
vi kunde tävla som på lek

som vore du en björk min vän
som vore jag en gammal ek

En låt av Toni Holgersson framförd och tolkad av Helena och Daniel. Om du vill lyssna bara på låten klicka på ljudspelaren precis nedan.
TIPS! Om du har problem med filmen längst upp, ladda om hela sidan. Om filmen fastnar på en bild, klicka på "backaknappen"        15 sekunder (i videorutan, nertill, till vänster).

 

Två träd
00:00 / 03:58

Varmt välkomna på bröllop!

Alla som vill är hjärtligt välkomna att komma till oss en stund redan på fredagen den 5 augusti!

 

På så vis har vi större möjlighet att hinna träffa er som kommer ordentligt. Det vi längtar efter mest är att få fira vår kärlek tillsammans med alla er som betyder mest för oss!

På fredagen tänker vi oss avslappnat umgänge på vår uteplats, vi bjuder på snacks och läsk, så får man ta med sig mat eller annan dryck om så önskar. Vi kan ha grillen igång om man skulle vilja ta med sig något och lägga på den.

 

Äntligen ska vi få gifta oss!

Middagen

Bröllopsmiddagen äter vi på uppdukade bord i vår trädgård. Även om vi kommer förse oss med regnskydd så hoppas vi verkligen på fint väder!

Om du har allergier eller har annan specialkost så  meddelar detta när ni hör av er angående OSA. Meddela även om ett eller fler barn kommer vara med!

Självklart går det bra att hålla tal eller t ex sjunga en sång vid middagen, meddela även gärna detta vid OSA så kan vi föra det vidare till våra toastmasters.

OSA är som sagt senast den 1/7 till oss på valfritt sätt, muntligt, via Messenger eller varför inte maila till aspriket@gmail.com, eller ring/sms:a till Helena 073-5088664 eller Daniel 070-546 21 91.

Boende

Boende får var och en ordna på egen hand, men om man vill ha tips på hotell, vandrarhem eller camping så kolla på https://www.visitdalarna.se/boende/falun eller fråga oss!

Ni som inte varit hemma hos oss, så kan det vara bra att veta att vi bor endast cirka tre kilometer från centrum, i norra delen av Falun. Vår adress är Nedre Jungfruberget 13, 791 38 Falun.

 

Vi har dessutom en stor trädgård, så här finns plats för alla som skulle vilja ta med sig tältet och ordna boende på så vis. Även husvagnar skulle vi kunna få plats med, ett par stycken. Hör gärna av er i god tid om ni skulle vilja komma med husvagn, så vi säkert vet att det finns plats att stå på. Annars finns Lugnets camping endast ett par kilometer bort.

Fest

Lite senare på kvällen kommer bröllopsmiddagen övergå till en mer uppsluppen bröllopsfest, då fler gäster kommer ansluta. Utifrån rådande omständigheter med ständig oro kring corona, så beslutade vi att inte alla bröllopsgäster på ett säkert sätt kunde sitta på middag tillsammans, därför ansluter det fler gäster efter avslutad middag, klockan 17.00.

På festen kommer bjuda på snacks och läsk, det kommer att gå att köpa alkoholhaltiga drycker till självkostnadspris.

Festen kommer också att äga rum i trädgården, så det kan vara bra att ha med lite varmare kläder med sig om det blir svalare mot kvällen.

Det finns tillgång till badplats (cirka en kilometer bort) om varma små och stora gäster vill sticka emellan med ett dopp!

 

På kvällen kommer vi framföra lite musik och om du vill spela eller göra något annat på festen så meddela även gärna detta i förväg. Det kommer finnas tillgång till mick och lite instrument. Senare på kvällen grillar vi lite korv för alla hungriga bröllopsgäster.

För er som har möjlighet, ta gärna med fällbara stolar, t ex campingstolar.

Vi kommer uppdatera den här sidan löpande, så gå gärna in och kolla flera gånger!

Vi är så otroligt glada över att ni vill komma och fira med oss!

 

 

 

Mycket varmt välkomna!

Kram,

Helena och Daniel

  Fråga? Förslag? Festlig idé? Frejdigt hejarop?  

bottom of page