top of page

ANLITA OSS   till att sjunga 

IMG_7230_edited_edited.jpg

HEJ! 

Det är vi som är Helena och Daniel och oss kan du anlita till att sjunga!

 

Vad roligt att du har hittat vår sida där vi presenterar vilka typer av musikuppdrag som vi gör. 

Vi sjunger båda två och Daniel spelar gitarr, så vi behöver inte andra musiker på plats om inte så önskas. Vi tar inte uppdrag som trubadurer eller husband på tex fester, utan vi framför på förhand utvalda sånger.

Vill du veta mer om hur vi framför sångerna eller andra praktiska detaljer, varmt välkomna att kontakta oss.

Klicka på pilarna för att se hela presentationen!

LITE OM OSS

Vi har båda hållit på med musik hela våra liv och är vana att sjunga och spela inför andra, i både stora och små sammanhang. Om du vill höra hur våra röster låter, välkommen in på vår musiksida där du kan hitta inspelningar som vi har gjort.

Eftersom vi skriver egen musik, så kan vi även erbjuda tjänsten att göra en specialskriven sång till din/er högtid. Vi har också möjlighet att spela in detta i vår studio för er att spara som minne eller ge som present.

Vi sjunger båda två och Daniel spelar gitarr, så vi behöver inte andra musiker på plats om inte så önskas.

 

Vi tar inte uppdrag som trubadurer eller husband på te x fester, utan vi framför på förhand utvalda sånger.

Vill du veta mer om hur vi framför sångerna eller andra praktiska detaljer, varmt välkomna att kontakta oss.

VIGSEL

Musik och kärlek hör ihop som himlen och alla stjärnor. Vi kan framföra de sånger som är era egna speciella låtar så att vigseln blir formad efter er, på er alldeles egna dag. 

BEGRAVNING

En begravning är både en av de viktigaste och svåraste stunderna vi har i livet. Sång och musik kan hjälpa och trösta i den stunden. Vi kan framföra sånger helt efter önskemål, så att begravningens framförda sånger reflekterar den älskade som ni är där för att ta avsked av.

DOP / NAMNGIVNING

Att få barn är livets största mirakel.  Det kan vara svårt att uttrycka i ord och därför är musik ett underbart uttryckssätt.

Vi sjunger på dop och namngivningscermonier och kan framföra sånger som ni önskar så att det blir en stund som passar just för ert barn och familj.

ANDRA HÖGTIDER

Det finns många tillfällen i våra liv som är alldeles extra speciella, som till exempel silver/guldbröllop, pensionsavgång, examen eller disputation.

Vi kan framföra den där speciella sången som du tycker skulle passa för just detta tillfälle. Kanske kan du ge en sång i present till någon du vill fira på ett roligt och annorlunda sätt?

bottom of page